همیاران سلامت روان اجتماعی مهرافسریه
معرفی فعالیت های جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی مهر افسریه
سه شنبه 15 / 5 / 1395برچسب:, :: 1:6 :: نويسنده : همیار


#خیانت_در_زنان_متاهل⁉️


صرف نظر از انگیزه اصلی اینکه چرا زنان متاهل خیانت می‌کنند، نفس این امر در میان متولدین دهه شصت و پنجاه به شدت روبه گسترش است.
موضوع نگران کننده برای من این است که این مهلکه افرادی را به درون خود می‌کشاند که نه می‌خواستند و نه حتی تصورش را می‌کردند که وارد رابطه‌ای دیگر شوند. اما به خودشان که آمدند دیدند خیانت دارد اتفاق می‌افتد.  زن چهل و سه ساله‌ای که با پسر خواهر شوهرش وارد رابطه شده. پسر جوانی که پانزده سال بااو تفاوت سنی دارد، زن هیچ وقت فکرش را نمی‌کرد که شوخی‌ها و تنها شدن‌ها و جای پسرم است و من با فلانی می‌روم خانه، برایش دردسرساز شود.
شخصا اعتقاد دارم انسان همچون سایر حیوانات موجودی غریزی و چندآمیزشی‌ست. اما آنچه او را از سایر حیوانات در این مورد مجزا کرد قوه یادگیری و تعقلِ در جهت سازگاری و بقاست. انسان روزی شروع به یادگیری کرد. شروع به فاصله گرفتن از غرایز. چیزهایی را آموخت که اگرچه خلاف ذاتش بود اما موجب سازگاری او شد.
ما در ایران در آموختنی‌ها بسیار ضعیف عمل کرده ایم. از ابتدا به ما یادندادند. ما را درست در زمانی که داشتیم از بازی‌های کودکی لذت می‌بردیم از جنس مخالف جدا کردند و با یک علامت سوال بزرگ، بزرگ شدیم. اینکه:« مگر دیگری قرار بود با من چه بکند که از من جدایش کردند؟»
از سوی دیگر رسوم و سبکی از زندگی وارد جامعه ما شد که متناسب با آنچه ما هستیم و بر ما می‌رود نبود. ما مهارت ارتباط با دیگران را یاد نگرفتیم. حدومرزها را نمی‌شناسیم‌. محدوده اینکه دختر خاله ما به همسرمان باید چقدر نزدیک بشود را نمی‌دانیم. محدوده اینکه زنمان با دوست دانشگاهی‌اش که مرد است و قرار است بیرون برود و روی پروژه‌‌شان کار کنند  را نمی‌دانیم.مرزهایش قابل تعریف نیست. او نباید از زندگی خصوصی تو و همسرت تحت عنوان درددل کردن مطلع شود.
 مفهومی به نام «جاست فرند» که ما چندین سال است آن را لق لقه‌ می‌کنیم و یک مفهوم وارداتی‌ست، هیچ کدام از این تعاریف را شامل نمی‌شود که ما در مناسبت‌هامان آن را به جا می‌آوریم. جاست فرند شما مشاور شما نیست.حد و مرز مشخصی دارد.  ما این مرزها را نمی‌دانیم. اصلا برایِ ما نیست. با آن بیگانه هستیم. چون خودآگاهی نداریم گم می‌شویم. با دوستتان (مرد) و همسرتان می‌روید جنگل. شب سه نفرتان توی چادر می‌خوابید و دم صبح «حالتی بر شما می‌رود» که پس از چندی رابطه جنسی بینتان اتفاق می‌افتد.
توی گروه تلگرامی «انجمن شاعران فلان» آقای فلانی ساعت دو بامداد به شما مسیج می‌دهد که:« بانو، سروده زیبایتان را خواندم،حضور شما در این جمع غنیمت است» شما متوجه می‌شوید دارد اتفاقی در درونتان می‌افتد، ادامه‌اش می‌دهید و کار به جای باریک می رسد. اینجا جای ترمز است، جایی که دیگری می‌آید و دل و دین و عقل و هوش را به باد می‌دهد. اینجا باید فاصله بگیرید و به خودتان بگویید:« رابطه من با همسرم/ پارتنرم یک مرگیش است که باید ترمیم شود».
ما زنگ خطرها را جدی نمی‌گیریم. یک آن است. ما بارها در این موقعیت و لحظه قرار گرفته‌ایم. لحظه‌ای که می‌دانیم دارد یک جریانی از انرژی فعال می‌شود.
 هر آدمی آن، «آن» را  و«لحظه» را درک می‌کند. همه چیز از همان لحظه آغاز می‌شود. بها دادن یا متوقف کردن آن حس مرموز، دلچسب، هیجان‌انگیز. ما قدرت عجیبی در انکار این حس و خودفریبی داریم: جدی نیست. بگذار ببینیم حالا بعدها چه می‌شود. یک سلام و علیک ساده است. یک چت کردن عادی‌ست. ولش کن، حالا بعدا یه کاریش می‌کنم...
اینجا آن نقطه‌ای‌ست که سنجش آن نیاز به مهارت دارد. اینکه زن با خودش بگوید: اگر شریک عاطفی من هم شاهد ما بود، من باهمین لحن با دوستش، با همکارم، فروشنده مغازه، مدیر فلان گروه تلگرام، فلان دوستم در فیس بوک و... صحبت می‌کردم؟! آیا اینکه دارم چت‌ها را پاک می‌کنم یک هشدار نیست که رابطه‌ام با شریک عاطفی دارد لنگ می‌زند؟
من به ریشه اینکه چه جاهایی چه چیزهایی تخریب شده است که ما احساس نیاز به ورود فرد دیگری در رابطه را داریم٬ کاری ندارم.
 اما مرزها را برای سلامت روحی خودتان شناسایی کنید. در محدوده مشخصی با دیگران رفتار کنید. برای خانه‌تان، لباس پوشیدنتان، مهمانی رفتنتان و ... حدومرز بگذارید.
می‌دانم آنقدر از سمت نهادهای بازدارنده، روضه‌خوان مسجد محل، کارشناس بی‌سواد تلویزیون، فلان شخصیت در سریال ماه رمضان این حرف‌ها را شنیده‌ایم که حالمان به هم می‌خورد. آن‌ها این مفهوم را خراب کرده‌اند. مردم را زده کرده‌اند. آنقدر که ممکن است شما حالتان از نوشته من به هم بخورد.
 اما لطفا حدومرزها را جدی بگیرید. مرز ما، قلمرو ماست. باید مراقب قلعه‌مان باشیم.
بهاره مهرجویی

سه شنبه 4 / 5 / 1395برچسب:, :: 1:0 :: نويسنده : همیار

از دوم مردادماه  دوره جدیدآموزش مهارتهای زندگی ازطریق قصه ،داستان ونقاشی ویژه کودکان10تا13سال روزهای شنبه ازساعت10توسط گروه راح
در پایگاه سلامت اجتماعی افسریه آغاز شد.

سه شنبه 2 / 5 / 1395برچسب:, :: 1:54 :: نويسنده : همیار

سمینار استرس و غلبه برفشار روانی(یوگای خنده)به همراه موسیقی زنده
توسط سرکارخانم مژگان موسوی ،جمعه1مرداد در مرکزکاهش افسریه برگزار گردید.

بوستان نارنج واقع دربزرگراه محلاتی د رجنوب شرقی تهران یکی از پایگاه های سلامت اجتماعی تهران را درخودجای داده است.اینبار همیاران این پایگاه میزبان مسولین پایگاه های سلامت اجتماعی استان تهران بودند.نشست دردوم مرداد 95درسالن اجتماعات کلینیک مرکز تحقیقات ،آموزش ومشاوره فضای سبز منطقه 14تهران برگزار شد.

خانم ها جوادی معاونت پیشگیری بهزیستی شهر تهران ،صالحی کارشناس طرح همیاران استان تهران ،مشرفیان کار شناس طرح همیاران شهرتهران وصفرزاده مدیرعامل جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی استان تهران از مسولان شرکت کننده دراین نشست بودند.

مراسم با پخش آیاتی از قران مجید وسرود ملی آغاز شد.خانم ها خیر آبادی مدیرعامل وموسوی رئیس هیئت مدیره همیاران بهشت ابوذر به شرکت کنندگان خوش آمد گفتند.سپس با پخش پاورپوینتی گوشه ای از فعالیتهای جمعیت همیاران بهشت ابوذر نمایش داده شد.

 



ادامه مطلب ...

چهارمین نشست تخصصی سمن های حوزه فرهنگی و پیشگیری استان تهران  با حضور مدیران عامل و نمایندگان سمن های حوزه مذکور در تاریخ 95/05/13 به میزبانی بنیاد پیشگیری دنیای آینده با دستور جلسه بحث و بررسی در خصوص شبکه سازی و سطح بندی سمن های حوزه فرهنگی و پیشگیری از ساعت 10 الی 12:30 برگزار گردید.
این نشست با حضور، سخنرانی و پرسش و پاسخ چند مهمان ویژه از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، اداره کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران، معاونت اجتماعی فرمانده انتظامی تهران بزرگ(فاتب) و سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران تشکیل گردید.
آقای رحیمی دبیر کمیته توسعه مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: از بین 39 سمن ثبت شده در استان تهران 34 سمن در این دوره از سطح بندی شرکت و مدارک خود را ارائه نمودند و تا هفته آینده نتایج به اطلاع سمن ها خواهد رسید.
خانم روشندل رئیس اداره اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ضمن ابراز خوشحالی از آشنایی با جمع حاضر و ظرفیت بالای سمن ها اظهار داشتند که در خصوص آموزش و برگزاری همایش در محیط های شغلی و شهرک های صنعتی نیازمند مشارکت و تعامل با سمن ها می باشند و در خصوص توسعه مشاغل خانگی و اشتغال بهبودیافتگان و اعطای تسهیلات به واجدین شرایط اعلام آمادگی نمودند.
آقای دکتر اکباتانی نماینده اداره کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران در نشست حاضر با تاکید بر اهمیت فعالیت مراکز مردم نهاد و سمن ها در پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی از حمایت استانداری تهران در راستای توسعه مشارکت های مردمی خبر داد.




ادامه مطلب ...


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 60
بازدید کل : 33758
تعداد مطالب : 77
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1